Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nu bu dosyayla mı tehdit ediyor?

16 Ağustos 2017
Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nu bu dosyayla mı tehdit ediyor?

Sözcü Yazarı Soner Yalçın, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun önünde bazı AKP’li ve CHP’li siyasilerin mesajlaşma dökümlerinin dosyalarının olduğunu öne sürerek, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için “Acaba dedim dosya O’na da mı ulaştı?” dedi.

Sözcü Yazarı Soner Yalçın, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, MİT TIR’ları görüntülerinin yayınlanmasıyla ilgili davada tutuklanan CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu ile ilgili “İçeriden bilgi geliyor” diyerek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da konuyla ilgili bağlantısı olduğu gerekçesiyle tutuklanabileceği sözleri üzerine önemli bir iddia ortaya attı.

Soner Yalçın, İstanbul’daki 3 bilgisayar korsanının bazı AKP’li ve CHP’li siyasilerin messenger mesaj şifresini kırdığını ve bu yazışmalardan oluşan bir dosyayı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya ilettiğini öne sürdü. Yalçın; Recep Tayyip Erdoğan’ın, Enis Berberoğlu ile Kemal Kılıçdaroğlu’nun MİT TIR’ları görüntülerinin yayınlanmasında işbirliği içerisinde olduğu iddiasının da bu dosyalar sonucunda mı gündeme geldiğini merak ettiğini belirtti.

CEM KÜÇÜK VE HAKAN ŞÜKÜR’ÜN KONUŞMASI
Soner Yalçın, içinde Saray’ın kalemşörlerinden Cem Küçük ile firari FETÖ sanığı Hakan Şükür’ün Darbe Girişimi’nden sonra olduğunu öne sürdüğü bir mesajlaşma dökümünü yayınladı. Konuşma dökümünde Hakan Şükür, Burcu Bak isimli bir kadın için Cem Küçük’ten bazı evrak işlerinde yardım etmesini istiyor.

Yayınlanan mesaj dökümü şöyle:

“Hakan Şükür(HŞ): Cem nasılsın kardeşim

Cem Küçük(CK): Saolun siz nasılsınız

HŞ: Şükürler olsun bende iyiyim bazı problemler olmuş herhalde

CK: Valla nediyim bir padişahlık sürüp gidiyor bizde izlemedeyiz

HŞ: Onun padişahlığı kendisine bize işlemez işlemedide

CK: Geçen gün bana bir bayan ulaştı öğretmenmiş kocası adına yardım talep ediyor siz tanıyormuşsunuz

HŞ: Kim ismi ne birçok kişi yardım istiyor.. İsmi ne

CK: Burcu Bak diye bir bayan.. Eşinin yurtdışına çıkması gerekiyormuş bazı evraklar attı bana

ŞK: Ne evrağı isim tanıdık

(Cem Küçük evrakları gönderiyor)

CK: İlerleyen günlerde problem yaşayabiliriz ailece dedi. Sürekli yazıp duruyor Ben Emniyetten baktırdım takipte olan biri Sonra bana problem olmasın Sonuçta herkese bir kup uyduruyorlar.. Burası Türkiye

ŞK: İsim tanıdık ama buna biz uzun zamandır ulaşamadık bana yazmış kaç kez.. Bana yazmasını söylermisin buradan yardımcı olalım”

Soner Yalçın, kendisine içeriği hakkında bir ay önce bilgi verildiğini belirttiği dosya hakkında, “Dosya gerçek ise siyasette yer yerinden oynayacak demektir! Hiç umulmadık politikacıların FETÖ ile ilişkisi ortaya serilecektir. Umarım gerçek değildir”

ANALİZ

ANALİZFaşizm ve İç Savaş

Faşizm ve İç SavaşErdoğan- Bahçeli ikilisinin ya da Cumhur ittifakının ülkede iç savaşı da göze…