16 milyon ABD’li çikolatalı sütün kahverengi ineklerden geldiğini sanıyor

16 Haziran 2017
16 milyon ABD’li çikolatalı sütün kahverengi ineklerden geldiğini sanıyor

ABD’de nüfusun yüzde 7’sinin çikolatalı sütün kahverengi ineklerden geldiğini sandığı ortaya çıktı.

ABD Süt Ürünleri Geliştirme Merkezi tarafından nisan ayında 18 yaş ve üstü 1000’den fazla yetişkinle yapılan bir araştırmanın sonuçları herkesi şaşkına çevirdi. Zira araştırmaya katılanlardan yüzde 7’si çikolatalı sütün kahverengi ineklerden geldiğini sanıyordu.

İnternet ortamında yapılan araştırmanın tüm ülkeyi temsil eden katılımcılarla gerçekleştirildiği düşünülürse, bu, 16 milyon 400 bin ABD’linin çikolatalı sütün, süt, çikolata ve şeker kullanılarak yapıldığını bilmediği anlamına geliyor.

Öte yandan katılımcıların yüzde 48’i, çikolatalı sütün nereden geldiğini söylemekte güçlük çekti. Ayrıca araştırmaya katılan yetişkinlerin yüzde 29’u çikolatalı süt almak için çocuklarını bahane olarak kullandığını söyledi.

Erdoğan'ı “peygamber“ ilan ettiler

Erdoğan'ın, bir dönem futbol oynadığı spor kulübü ziyaretinde ilginç anlar yaşandı. Karşılama sırasında bir kişinin Erdoğan'a "Hoşgeldin Allah'ın elçisi" diye seslenmesi ise dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir dönem futbol oynadığı Tophane Tayfun Spor Kulübü'nü ziyaret etti. "ALLAH'IN ELÇİSİ HOŞGELDİN" Karşılama sırasında bir kişinin Erdoğan'a "Hoşgeldin Allah'ın elçisi" diye seslenmesi ise dikkat çekti. BU İLK DEĞİL Erdoğan'a daha önce de bu şekil yakıştırmalarda bulunulmuştu. Yolsuzlukla suçlanan eski bakan Egemen Bağış'ın, Erdoğan'ın doğduğu ve gezdiği illeri 'mübarek il' ilan etmesi, AKP Aydın eski İl Başkanı Eser'in, Erdoğan'ın 'ikinci peygamber' ilan etmesi, AKP Bursa Mv. Hüseyin Şahin'in, Erdoğan'a 'dokunmanın bile ibadet' olduğunu söylemesi, AKP'li Fevai Arslan'ın Erdoğan'ı 'Allah'ın bütün vasıflarını üzerinde toplayan bir lider' olduğunu söylemesi, bu ve benzeri birçok yakıştırmanın bulunması ilk değil.  

ANALİZ

ANALİZFaşizm ve İç Savaş

Faşizm ve İç SavaşErdoğan- Bahçeli ikilisinin ya da Cumhur ittifakının ülkede iç savaşı da göze…