AKP’yi Beşiktaş korkusu sardı!

20 Nisan 2017
AKP’yi Beşiktaş korkusu sardı!

AKP’li yazarlar ve C.İ. Gökçek’ten müdahale edin çağrısı --AKP’liler, Beşiktaş’ın Lyon’u konuk edeceği karşılaşmada kitlesel bir protesto yapılacağını öne sürerek Beşiktaş taraftarına müdahale çağrısı yaptı.

Tek adam referandumunu şaibe ile kazandığını açıklayan AKP'yi Çarşı korkusu sardı. Bu akşam saat 22.05'te UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final rövanş mücadelesinde Lyon'la Vodafone Arena'da gerçekleşecek maç öncesi AKPli yazar Ömer Turan ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek taraftarlar hedef gösterdi.

Ömer Turan Twitter hesabından, “Bu akşamki Beşiktaş maçı kiritik. İstanbul ve ülkedeki Gezicilerin önemli kısmı ülkenin dört bir tarafından bu maça geliyor. Akşamki maç baştan sona İzmir Marşı ve sloganlarla yankılanacak. 42 bin seyircinin 20 bini Gezici. Müthiş bir organizasyon maalesef. Biletleri alındı, ceplerine 200 liralık banknotlar konuldu, dışarda olanlara uçak bileti alındı. Görevleri akşam marş okuyup, sloğan atmak. Sayın Fikret Orman, 7 yaşından itibaren çok iyi bir Beşiktaşlı olarak, müdehale etmenizi, Beşiktaşımı bu çakallardan kurtarmanızı istiyorum. İkinci Gezinin en önemli kesiti bu akşamki Beşiktaş maçı. Maç boyu sloğanlar atılacak, maç sonu, binler taksime yürüyecek. Soros'un planı bu. Soros ve Fetönün piçleri ihanet planlarınız için Beşiktaşı kullanırsanız, Beşiktaşlılar size bunun bedelini hukuk içinde ödetir.Böyle biline. Akşamki maç uluslarası medya kuruluşları tarafından tüm dünyaya verilecek. Amaç halk referandumu şaibeli buluyor algısını dünyaya yaymak. Çarşı millidir,yerlidir,vatan evladıdır ama içine sızan Soros ve fetö çocukları Çarşı'nın o temiz ismini suistimal edecekler.İzin verilmesin” mesajını paylaşarak taraftarlara müdahale edilmesi çağrısı yaptı.

Öte yandan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de Beşiktaş'ı hedef gösterdi. Melih Gökçek de Twitter adresinden, “Bu gece beşiktaş maçı için Fetocular eliyle Sorostan temin edilen parayla her protestocuya hem bilet,hemde 200'er lira harçlık verildi... Polis yakaladığı protestocu gençlere parayı nerden bulduklarını mutlaka sormalı.iki kişi açıklarsa olayın arkası çorap söküğü gibi gelir” mesajlarını paylaştı.

ANALİZ

ANALİZFaşizm ve İç Savaş

Faşizm ve İç SavaşErdoğan- Bahçeli ikilisinin ya da Cumhur ittifakının ülkede iç savaşı da göze…