Bu defa Cabas, Payzın ve Mengü'yü hedef aldı

30 Kasım 2015
Bu defa Cabas, Payzın ve Mengü'yü hedef aldı

Fiilen medyada Saray komiseri olarak köşe tutan, "Can Dündar’ın tutuklanması çok haklıdır!", Aydın Doğan için "Artık seni biz yöneteceğiz", ''FETÖ medyasına el konmalı'' başlıklı yazılarla savcılara yol gösteren Cem küçük denilen şahıs, bu kez CNN ekibini hedef aldı..

Star gazetesi yazarı Cem Küçük, bugünkü "Tahir Elçi ve çifte standartlar" başlıklı yazısında Cnn Türk ekibinden Mirgün Cabas, Şirin Payzın ve Nevşin Mengü'yü hedef aldı. Küçük, "'PKK terör örgütü değildir' diyen Mirgün Cabas, Şirin Payzın, Nevşin Mengü gibİ marjinal tipler hergün bu propagandayı yapmaya devam ediyor" dedi ve işten kovulmaları çağrısı yaptı.

Tahir Elçi'nin öldürülmesine ilişkin "Haberi duyar duymaz bir yakınım öldürülmüş gibi üzüldüm" ifadeleriyle timsah göz yaşları döken Küçük, bu ifadelerin hemen ardından başka kişileri hedef göstermeye şu cümlelerle devam etti:

"Elbette PKK terör örgütü değildir gibi marjinal bir söz hiçbir medeni ülkede anaakım medya organlarında dillendirilemez ama bunu ifade eden Tahir Elçi gibi insanları tutuklamaya kalkmak da bir rezalettir. Savcılarımızın da bu “Eski Türkiye” tarzı soruşturmaları artık çöpe atmaları şarttır. Öte yandan Elçi o olayda da kurban gibi seçilmişti ve ben bundan da rahatsız olmuştum. Çünkü hala özellikle CNN Türk ve nispeten Habertürk ve NTV’de “PKK terör örgütü değildir” diyen marjinal, loser Türk solcuları çıkıp propaganda yapmaya devam ediyor. Niye sadece Elçi’ye bu ağır dava açıldı hatta tutuklanmaya kalktı da diğer Türk marjinallere hiç işlem yapılmadı? Niye sadece Tahir Elçi hedef alındı? “PKK terör örgütü değildir” diyen Mirgün Cabas, Şirin Payzın, Nevşin Mengü gibİ marjinal tipler hergün bu propagandayı yapmaya devam ediyor. Bunlar Türk olduğu için mi kayırılıyor? Dediğim gibi bu ifadelerin kim derse desin yargı konusu yapılmasına karşıyım ama anaakım kanallarda FETÖ, PKK, DAEŞ gibi örgütlerin terörist olduğunu inkar eden hiç kimse çalışamaz. Evrensel standartlar da aynen bu yöndedir. Türkiye’de bu standartlar istense de istenmese de oturtulacaktır..."

Medyada tetikçilik yaptığı yönünde yaygın bir kanaat olan Küçük, "Bu marjinal tipler benimle ilgili de demokrat ve özgürlükçü bir yazar olmadığım yönünde algı oluşturmaya çalışıyorlar" dedi.

ANALİZ

ANALİZFaşizm ve İç Savaş

Faşizm ve İç SavaşErdoğan- Bahçeli ikilisinin ya da Cumhur ittifakının ülkede iç savaşı da göze…