Aydınlıkçılar katledilen gençleri karalayarak IŞİD saldırısını akladı!

22 Temmuz 2015
Aydınlıkçılar katledilen gençleri karalayarak IŞİD saldırısını akladı!

SİZ DE BU KATLİAMIN ORTAĞISINIZ! --Doğu Perinçek ve Aydınlık gazetesi, MHP genel başkanı Bahçeli'den bir adım öne geçti! Aydınlık gazetesinin bugünkü baskısında ana sayfadan duyurulan Doğu Perinçek ve Mustafa Mutlu’ya ait iki yazıda, failinin IŞİD'li olduğu yönünde güçlü işaretler bulunan kanlı saldırıda ölen gençler karalandı.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Suriye’nin Kobane kentine oyuncak götürmek ve park yapmak için Türkiye’nin çeşitli yerlerinden Şanlıurfa’nın Suruç ilçesine gelen ve burada basın açıklaması yaptıkları sırada canlı bomba saldırısıyla öldürülen 32 gencin “hangi planın hizmetinde olduklarını bilmediklerini” yazdı. Perinçek “Mehmetçiği öldüren terör artık çocuğa oyuncak götürmek kadar masum” başlıklı yazısında bölgede Kürt koridoru açılmak istendiğini ve gençlerin buna alet edildiğini savundu. “Medyanın hokkabazlık yaparak Kürt koridoru için yürütülen faaliyeti birden oyuncak götürme ve çocuk parkı yapma faaliyetine” dönüştürdüğünü yazan Perinçek bu yolla “PKK terörünün şirinleştirildiğini” ileri sürdü ve kanlı saldırıda ölen gençleri terörist ilan etti. Perinçek “Adıyaman’daki onbaşı Rojava’ya oyuncak götürmek için öldürüldü” diyerek, onbaşının öldürülmesiyle, Suruç’ta katledilen gençleri ilişkilendirdi.

''Türkiye’de yardım edilecek yer ve insan bitmiştir de geriye bir tek Kobani mi kalmıştır?'' diyerek ssoyalist gençlerin dayanışma ruhunu alçaltmaya çalışan MHP genel başkanı Devlet Bahçeli'yi geride bıraktılar..

İşte Perincek’in yazısından bazı bölümler:

“KÜRT KORİDORUNDA KANLI SAVAŞ ÇOCUK PARKI KURMAK İÇİNMİŞ

ABD emperyalizmi ve İsrail, Türkiye’nin güneyinde “Kürt koridoru” adı altında bir koridor açıyor. Böylece Doğu Akdeniz’de limanı olan bir Kürdistan planı hayata geçiriliyor. Kanlı plan tutarsa, bölgemizde İkinci İsrail kurulmuş olacak. ABD Başkanı Obama başta olmak üzere ABD yetkilileri, artık PYD/PKK silahlı birliklerinden “kara kuvvetlerimiz” diye söz ediyorlar. ABD’nin Birinci Körfez Savaşı’ndan Suriye’de iç savaş kundaklamasına kadar 25 yıldır yürüttüğü kanlı savaşın asıl amacı, Kürdistan’ı, daha doğrusu İkinci İsrail’i kurmak. Türkiye’yi hedef alan PKK ve IŞİD terörü de bu amaç için kullanılıyor.”

“MEDYANIN HOKKABAZLIĞI

Gençlerimizin katledilmesinden sonra basında yürütülen kampanyaya bakınız kanlı Kürt koridoru için yürütülen faaliyet, birden “oyuncak götürme ve çocuk parkı yapma faaliyetine” dönüştürülüyor. O oyuncakları götüren gençlerimiz ise hangi planın hizmetinde olduklarını bilmiyorlar bile. Şu anda Türkiye’de Aydınlık ve Ulusal Kanal dışındaki bütün medya araçları PKK teröristlerini şirinleştiren bir kampanya yürütüyorlar. “ ...

GENÇLER KAÇAK GEÇECEKMİŞ!

Gazetenin bir diğer yazarı Mustafa Mutlu ise “O oyuncakla hangi çocuklar oynayacaktı” başlıklı yazısında “Tamam; IŞİD, aşağılık bir suç örgütü... İstihbarat sağlamayan MIT suçlu... Suruç polisi basiretsiz... Bunların hepsine katılıyorum! Ama... “Çocuk” gibi “oyuncak” gibi, “kitap” gibi, “kütüphane” gibi, “sağlık” gibi duygusal ve insani motiflere sığınarak, bırakın çocuğu, “savaşmayan bir tane bile sivil”in olmadığı o kasabaya gençlerimizi götürenlerin hiç mi sucu yok? ifadelerine imza attı. Mutlu “Kültür Merkezi’nin bahçesine kadar polis bizi takip etti. Kobani’ye geçecektik. Bizi takip eden polis, bombacıları takip etseydi bu kadar arkadaşımız ölmeyecekti” açıklamasına ilişkin hiçbir yorumda bulunmayarak katledilen gençleri suçladı: “Gençler Kobani’ye geçecektik” diyor. İyi de nasıl? Çoğunun yanında pasaport bile yoktu Bu durumda “geçiş” yasadışı yollardan olacaktı... İyi de böyle bir şeyin suç olduğunu çoğu okumuş yazmış olan o gençler bilmiyor muydu?”

Mutlu skandal yazısında oyuncağın, kitabın bahane olduğunu savunarak “O zaman gerçek amaçları neydi” sorusuna imza attı ve kanlı saldırının hedefi olan gençleri karaladı.

ANALİZ

ANALİZFaşizm ve İç Savaş

Faşizm ve İç SavaşErdoğan- Bahçeli ikilisinin ya da Cumhur ittifakının ülkede iç savaşı da göze…